Team building


Toate anunturile de job-uri contin ca si cerinta esentiala : spirit de echipa!

Toate cv-urile contin afirmatii de genul: adaptabil, flexibil, jucator in echipa, am spirit de echipa, ma incadrez repede etc…

In consecinta ar trebui sa existe numai echipe eficiente, nu? Si totusi ……….

Spiritul de echipa se poate dobandi cu vointa si efort! De aceea ordinea fireasca poate ar fi intai teamlearning si abia apoi teambuilding. Adica intai sa invatam ce presupune dinamica unei echipe si dupa ce ne-am ASUMAT fiecare membru aceasta dinamica, sa ne apucam sa construim impreuna echipa pe care o dorim.

Toate activitatile de teamlearning/teambuilding organizate de noi in ultimii ani au fost concepute avand la baza cei 5 indicatori ce masoara eficienta unei echipe:

Definire scop comun

Alocare roluri si responsabilitati

Sistemul de operare al echipei

Relatii din cadrul echipei

Relatii cu alte echipe

Vrei sa afli cat de eficienta este echipa din care faci parte? Vrei sa vezi unde e nevoie de schimbare? Vrei sa descoperi rolurile pe care le detine fiecare membru al echipei? Vrei sa afli care este imaginea ta perceputa de echipa? Simplu. Cheama-ne sa organizam un workshop de 3 ore. Avem toate instrumentele si cunostintele necesare pentru ca la final sa avem o ‘radiografie’ a echipei.

Pentru noi un teambuilding nu are program: incepe cand se aduna lumea si se termina cand plecam toti spre casa! Putem alege impreuna cele mai potrivite activitati outdoor sau indoor, si credeti-ne avem de unde!

Iar daca se doreste atv, paintball, carting, tras cu arcul, talere, zbor cu deltaplanul, bungeejumping etc, se poate. Dar poate nu il numim teambuilding, ci groupentertainment!